Работно време: 24/7
свържете се с нас - 032 672475

За нас


Нашата дейност в областта на текстил и материали започва през 2007 г. Първо започнахме с изкуствени кожи за мебели, през годините изкуствената кожа започна да губи популярността си и трябваше да добавим дамаски към тях.

Комбинирайки тези две групи от текстил, успяхме да се наложим на пазара.

Различните цветове и текстури, отговарящи на различни вкусове и очаквания, могат да бъдат намерени сред нашите колекции от дамаски и изкуствени кожи. В сътрудничество с нашите партньори доставчици по света, продукти ни  са най-новите, най-свежите и ексклузивни.

Ние предлагаме готови решения за вашия дом, офис, градина, плаж, кафене, ресторант, хотел и прочее ... С постоянни иновации и редовно обновяване на нашите колекции поддържаме интереса на нашите клиенти.

С активност и всеотдайност ние помагаме на нашите бизнес партньори да проектират своите успешни проекти. Ние сме много горди, че сме част от тях. Нашата цел е винаги да отговаряме на очакванията на клиентите и да станем част от техните модни тенденции. Вярваме, че можем да постигнем, тъй като имаме много силна мотивация:

"Нашият бизнес е наше хоби!"